Randstad [02]
Klik op de foto voor vergroting.
 
Onberispelijk! Schoon. Netjes. Valt niks van te zeggen. Mooie Geberit potten. Had ik effe nodig na wat pilsies op de 50 jarige verjaardag van Hilde.
De tent heet Peter’s Bistro trouwens. In Utrecht

Den Haag
ADO stadion.

Café Het Postkantoor, Delft. Pisbak in een fantastische omgeving geplaatst. Sfeervol. Goed werk.
Genoten van een goede zwarte koffie. Voor Pilsener was het iets te vroeg. Helaas. Want er stroomt hier Gulpener uit de tap, dus dat is een knappe keuze.

Pisbak Sparta Rotterdam. Het Kasteel, prachtig stadion waar je nog met een pils langs de lijn mag staan. Gezien Sparta Jong Ajax. Uitslag 6-0

 
Fantastisch , zo'n tegeltje. Wordt je blij van toch? Paar Jupilers en goed eten. Ter gelegenheid van opa 66. Proost. (Bij Fratelli in Leidschendam)

t Nieuwe Kafe aan de Dam / Amsterdam Prima koffietje, te vroeg voor bier. Glaasje Heineken 0,25 kost hier trouwens 3,10, pisbak 30 cent dus het is geen aanrader voor een dorstige herfstavond.

Zo af en toe kom je eens in Ahoy, bijvoorbeeld voor Vrienden van Amstel Live, de 10e editie. Schitterend evenement waarbij de nodige pinten leeggeklopt worden. Dus kom je ook regelmatig bij de pisbakken. Mooie witte tegeltjes hè.

Bezocht na een legendarisch concert van Fish in Paradiso een nabijgelegen kroeg, genaamd Hans en Grietje. Gezellige tent. Grote potten bier, jammer van het merk. Pisbakken 2 stuks grappige foto boven de pot. Lekker pissen hier.

In 2007 met een aantal collega's gaan eten in restaurant Cinema Paradiso te Amsterdam. Te gekke tent, prachtig Italiaans restaurant. Het enige wat ik vond tegenvallen was de pisbak. Deze oogt sjiek, maar heeft absoluut een mindere uitstraling dan het restaurant zelf. Onvoldoende, hoort hier niet.

Vragen, opmerkingen, suggesties, bestellingen: mail naar kastelijn17@pisbakken.nl