Studieclub "Bier is genieten"
Klik op de foto voor vergroting.
 
Bijeenkomst 9. 8 oktober 2009
De onthulling van De Begeerte Trippel
 
Donderdag 8 oktober 2009. Wr een grote dag in de historie van het Studiegenootschap. De onthulling van het tweede bier: een heuse Tripel. Om precies te zijn: Een Hemelse Tripel: goudkleurig, zacht maar sterk.

Aanwezig op deze historische dag: 3 Jannen (Ten Hagen, Mommersteeg en Thijssen), Ad, Rene, Paul, Frits, Andre en Geert. Negen man sterk, een uitstekende opkomst. Deze avond wordt tevens benut voor een speciale ledenvergadering, met als onderwerp "hoe gaon we om met de wachtlijst (want daar staan er 5 op). Hierover op een andere plaats op de website meer.

Terug naar de onthulling. Traditioneel met het bootje naar Jan Ten Hagen. Traditioneel perfect ontvangen worden, de hele avond was piekfijn verzorgd. Traditioneel eerst wat andere bieren proeven, de spanning loopt op. En dan het grote moment....WAUW. Wat een biertje hebben we toch weer in elkaar gedraaid! De tranen schieten bijna in je ogen.

Wat een mooie avond, wat een geluk, wat een topgenot. Elkaar trots op de schouders slaand nemen we rond de klok van 12 afscheid van de gastheer. Het was goed, het was heel goed. De boot bracht ons naar de Singel, alwaar we genoten van de nachtrust. Want niets is zo lekker als slapen na een Begeerte Tripel.

Ik kan niet wachten op het derde bier van de Genootschap.  
 
We wachten op de foto's      
         

Vragen, opmerkingen, suggesties, bestellingen: mail naar kastelijn17@pisbakken.nl
 
Terug naar persoonlijke pagina's